top of page
Search
  • Writer's pictureKatja Marty Bye

Sjel, kropp og yoga


Pascale

Jeg er i Pyreneene på et fantastisk sted 800 m over havet.  Energien her er magisk og jeg får følelsen av å være et himmelsk sted – en hengende hage under himmelen! Stedet heter Can Rigall.

Men det er ikke det som vekket mitt behov for å skrive – det er opplevelsen jeg hadde idag morges. Jeg møtte Pascale – yogainstruktør i Arles-sur-Tech. Hun tok meg med på en energetisk yogareise hvor sjelen sto i sentrum og hvor kroppen fikk være med som reisefølge. Og jeg måtte legge tankene til side og la kroppens visdom få lov til å komme frem og vise meg hvem jeg er og hvor jeg står. I kroppen ligger vår sannhet – tankene villeder oss og skjuler til tider det vi helst ikke vil se eller orker å ta tak i.

Dette møte mellom sjel og kropp – det energetiske og det fysiske i vakker forening – ble en påminnelse om å la kroppen få komme til og våge å lytte til hva den forteller meg. Da lytter jeg også til sjelen og tar meg selv på alvor – helt på egenhånd, uten bekreftelse fra andre.

Så jeg skal finne en Pascale når jeg kommer hjem som kan veilede meg til å la yoga bli en del av min sannhet. Det vil være mitt spa for kropp og sjel.

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page