top of page

OM MEG

På jakt etter indre stillhet 

Jeg heter Katja, er 51 år, gift og har 3 barn. Jeg er utdannet Sivilmarkedsfører og har jobbet med salg- og markedsføring både i det offentlige og det private. I 2004 startet jeg Lillelam AS, sammen med en partner, og i 9 år drev vi dette sammen før jeg valgte å selge meg ut av selskapet for å utforske nye veier. Etter dette har jeg vært med på oppstart av flere selskaper og bistått gründere både som personlig veileder og med faglige utfordringer.

 

I mitt møte med en hektisk gründervirksomhet kom også behovet for en balanse med større grad av ro og stillhet. Stresshåndtering ble et viktig fokusområde. Jeg har derfor tatt flere fordypningskurs innenfor både selvutvikling og meditasjon, og jeg har undervist i ulike verktøy i over 10 år. I 2018 tok jeg mindfulness-instruktør utdannelse med Ivar Vehler og Viggo Johansen. Jeg har gjennomført flere meditasjons-samlinger og kurs og tiltrekkes av unike steder med stor grad av stillhet.

I dag kombinerer jeg min faglige markedsbakgrunn og erfaring som gründer med min "indre" utdannelse. 

 

Jeg bor for tiden i California hvor jeg jobber med et nytt oppstartsselskap innenfor meditasjon og stillhet. Jeg tar private samtaletimer over zoom og setter opp online meditasjonskurs i løpet av 2021/2022.

bottom of page