© 2018 by Katja Marty Bye

Hovedbilde: Britt Marie Bye

Velkommen til Mindfulnesskurs

Det er med stor glede at jeg kan ønske velkommen til dette kurset hvor du vil lære om Mindfullness og hvordan du kan bruke dette i din hverdag.

Mindfulness handler om en grunnleggende holdning til livet hvor tilstedeværelse og aksept er avgjørende elementer. Gjennom årenes løp blir vi i stor grad påvirket av andres oppfatninger og forventninger, vår egen indre kritiker og erfaringer fra ulike situasjoner. Når dette blir våre verktøy for å navigere gjennom livet kan vi fort oppleve bekymringer, stress og frykt for hva som ligger i fremtiden i tillegg til at vi konstant søker endringer for å oppnå et bedre liv.

Gjennom å øve opp evnen til tilstedeværelse får du en mulighet til å se mønstrene du navigerer etter og gi slipp på disse. Du vil få større grad av ro og klarhet rundt dine valg og står også stødigere i møte med livets utfordringer. 

På dette kurset vil du lære hva mindfulness er - gjennom teori og praksis. Du vil få verktøy til å håndtere stress, bekymringer og utfordringer du møter på i livet og være i større aksept til livet du skaper.  

Praktisk informasjon:

Kursstart er 17/10 kl. 17.00-19.00
Øvrige kursdatoer er: 24/10, 7/11, 14/11, 21/11, 28/11, 5/11. Totalt 7 ganger.
Kurset gjennomføres i Rådhusgaten 28. 
Prisen er 1 600,- med 2 delbetalinger - en i oktober og en i november.

Jeg håper du vil være med - har du spørsmål eller ønsker å melde deg på kan du sende meg en mail her eller sende meg en sms 99274371.