top of page
C70A9708-01.jpg

Velkommen til Mindfulnesskurs

Det er med stor glede at jeg kan ønske velkommen til dette kurset hvor du vil lære om Mindfullness og hvordan du kan bruke dette i din hverdag.

Mindfulness handler om en grunnleggende holdning til livet hvor tilstedeværelse og aksept er avgjørende elementer. Gjennom årenes løp blir vi i stor grad påvirket av andres oppfatninger og forventninger, vår egen indre kritiker og erfaringer fra ulike situasjoner. Når dette blir våre verktøy for å navigere gjennom livet kan vi fort oppleve bekymringer, stress og frykt for hva som ligger i fremtiden i tillegg til at vi konstant søker endringer for å oppnå et bedre liv.

Gjennom å øve opp evnen til tilstedeværelse får du en mulighet til å se mønstrene du navigerer etter og gi slipp på disse. Du vil få større grad av ro og klarhet rundt dine valg og står også stødigere i møte med livets utfordringer. 

På dette kurset vil du lære hva mindfulness er - gjennom teori og praksis. Du vil få verktøy til å håndtere stress, bekymringer og utfordringer du møter på i livet og være i større aksept til livet du skaper.  

Praktisk informasjon:

Kursstart er 17/10 kl. 17.00-19.00
Øvrige kursdatoer er: 24/10, 7/11, 14/11, 21/11, 28/11, 5/11. Totalt 7 ganger.
Kurset gjennomføres i Rådhusgaten 28. 
Prisen er 1 600,- med 2 delbetalinger - en i oktober og en i november.

Jeg håper du vil være med - har du spørsmål eller ønsker å melde deg på kan du sende meg en mail her eller sende meg en sms 99274371.

bottom of page