top of page
Search
  • Writer's pictureKatja Marty Bye

Høst – Glede og nye begynnelser


IMG_6502
IMG_6501
IMG_6438
IMG_6504

“Ææh???” tenker du kanskje – glede hører da sommeren til og nye begynnelser snakker vi om 1. januar! Nei tenker jeg – for meg er høsten fylt med glede og nye muligheter og tiden på året hvor jeg har størst skaperkraft. For meg er dette en ny oppdagelse og en ny erkjennelse – jeg elsker høsten og syns det er helt greit at sommeren er over! Nå kan jeg vende blikket innover og møte meg selv – våkne opp etter en lang sommerdvale, nå kan jeg starte med blanke ark og skape noe helt nytt i forhold til jobb og prosjekter, nå kan jeg forvalte inspirasjonen jeg har fått i løpet av sommeren og skape den om til mitt. Høsten er tiden hvor jeg kan heie på meg selv og kjenne livet bruse. Høsten er min tid for solid jording og stødig handlekraft. Høsten er tiden for Go girl uten frykt eller offer!

For deg er antagelig høsten noe helt annet – og kanskje kjenner du deg absolutt ikke igjen. Det er fint tenker jeg for da lytter du kanskje til årstiden og hva den gjør med deg? Jeg tror årstidene påvirker oss forskjellig og at vi alle har ulike sykluser. Som menneske her på jorda er det naturlig at noe skjer med oss når årstidene endrer og det er en selvfølge for meg at dette virker inn på humør, energi og kreativitet. Ved å lytte oss inn i årstidene kan vi kjenne hvordan vi best kan møte høst, vinter, vår og sommer og hva som bringer oss i balanse i de ulike periodene – året rundt.

Om høsten trenger jeg lukten av våt skog og sopp, om vinteren varme supper, isbad og ekstra kjærlighet, om våren gir fuglene og livet i hagen meg energi og om sommeren må jeg ha hav, vind og mennesker rundt meg. Om høsten har jeg mer jording enn om sommeren og om våren mer kontakt med den universelle kraften. Ved å kjenne etter hvordan balansen min er kan jeg gi meg selv påfyll der det er behov – gjennom mat, steder, mennesker eller aktivitet.

Så bruk høsten til å lytte deg inn og finn din klang i denne! Kanskje åpner det opp for helt nye møter med deg selv og dine opplevelser med det rundt deg?

Jeg ønsker deg en deilig høst med mye vekst!


IMG_6436
0 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page