top of page
Search
  • Writer's pictureKatja Marty Bye

Endelig kurs i Tilstedeværelse!


hest

Idag fikk jeg en fantastisk påminnelse fra hesten jeg rir, Snekkja, på hvor viktig det er å være tilstede i nuet.   Jeg er ingen erfaren rytter og skulle ri henne i en egen innhengning for å øve på å kommunisere med henne – uten å bruke tøyler – kun tankekraft og kroppspråk. Og en forutsetning for dette er å være 100% tilstede – her og nå. Var jeg det idag?…nei..og resultatet? Tilstedeværende hest som prøvde å kommunisere: “hei jeg er her og du må være tilstede i kommunikasjonen din – hvis ikke blir jeg forvirret og skjønner ikke hva du vil!”.  Hun ristet på hodet og var ganske oppgitt over sin rytter som tenkte  på: “middag, hva er klokken, det begynner å bli mørkt, jeg må vel hjem snart for Alexander har sikkert sittet altfor lenge foran tv´en, sitter salen godt?, er den ikke litt skeiv? hvorfor går hun ikke dit jeg vil, nei ikke stopp…”

Ikke vanskelig å forstå at denne kakofonien av støy inni meg skaper forvirring i hva jeg formidler ut. Og jeg er glad Snekkja fikk formidlet akkurat dette og at jeg til slutt forsto at jeg må være 100% tilstede i møtet mitt med henne for at vi skal være i flyt.

Det er sikkert ingen tilfeldighet at jeg får servert denne opplevelsen dagen før min kjære kollega og jeg skal ha vårt eget kurs i Tilstedeværelse og Stillhet! For en gave og en herlig opplevelse å ta med seg. Det er gjennom slike utfordringer at jeg vokser og lærer! Jeg gleder meg til å møte alle kursdeltagerne i morgen og være 100% tilstede  for de, Louise og meg selv!

PS: Har du lyst til å delta? Det er fortsatt 3 ledige plasser og har du lyst kan du melde deg på her

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Bình luận


bottom of page